آرمین رسانه

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
سئو؛ کامل‌ترین محتوای آموزشی که باید بخوانید
  1. صفحه اصلی
  2. /
  3. وبلاگ
  4. /
  5. آموزشی
  6. /
  7. سئو؛ کامل‌ترین محتوای آموزشی…

سئو؛ کامل‌ترین محتوای آموزشی که باید بخوانید

آموزش جامع سئو

اگر به تازگی وارد دنیای دیجیتال مارکتینگ شده‌اید، حتماً واژه سئو به گوش‌تان خورده است و اگر قدم در همین راه گذاشته باشید، تاکنون با خود فکر کرده‌اید که چگونه سئوکار شویم یا سؤال بهتری که باید از خود بپرسید، این است که چگونه یک سئوکار حرفه ای شویم تا از برند‌های بسیار معتبر پروژه دریافت کنیم.

در این مقاله از مجله آموزشی آرمین رسانه همراه ما باشید تا شما را به هدف‌تان برسانیم و با نکات جامع و کاربردی سئو آشنا کنیم. پس پیشنهاد می‌کنیم ادامه مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید.

 

سئو چیست، تعریف جامع انواع سئو

هنگام یادگیری سئو اگر از شما بپرسند سئو چیست، باید اینگونه توضیح دهید: هنگامی که بتوانید به روش ارگانیک بازدید سایت، ترافیک آن و رنک را افزایش دهید، در حقیقت دارید روی سئو آن کار می‌کنید.

همانطور که می‌دانید سئو مخفف عبارت لاتین Search Engine Optimization و به معنای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است، ولی نکته بسیار مهم این است که تعریف سئو اکنون با قبل فرق کرده و دیگر به معنای Search Experience Optimization یعنی بهینه سازی تجربه کاربر هنگام جستجو می‌باشد.

همانطور که در مقاله طراحی سایت با المنتور نیز اشاره شد گوگل برای حفظ حیات و اعتبار خودش شعار people first را انتخاب نموده و اولویت را به کاربرش می‌دهد؛ پس اگر شما نیز می‌خواهید دوستی خود را با گوگل پایدار نگهدارید، برای کاربرتان ارزش قائل شوید تا به چشم گوگل بیایید و یا به زبان سئو، از موتورهای جستجو امتیاز کسب کنید.

ما سئو را به سه دسته تقسیم می‌کنیم:

  • سئو داخلی (On Page)
  • سئو خارجی (Off Page)
  • سئو تکنیکال

تعریف سئو و انواع آن

سئو داخلی یا سئوی on page چیست؟

در ساده‌ترین حالت ممکن، تمام اقداماتی که روی سایت خودتان انجام می‌دهید سئو داخلی نامیده می‌شود. سئوی داخلی بیشتر شامل محتوا، تحقیق کلمات کلیدی، کلاستر کردن آن‌ها و لینک‌های داخلی می‌باشد. عنوان و توضیحات متا، توجه به هدینگ‌ها و رعایت چگالی مناسب کلمات کلیدی نیز مربوط به این بخش است.

 

سئو خارجی یا off page چیست؟

بر خلاف سئو داخلی، اقداماتی که خارج از سایت‌تان انجام می‌دهید، اما در نهایت روی سئوی سایت شما تأثیر می‌گذارند، سئو خارجی گفته می‌شود؛ مانند سوشال سیگنال‌ها و یا بک ‌لینک‌ها.

 

سئو تکنیکال چیست؟

در سئو تکنیکال آنچه سنجیده می‌شود شامل موارد زیر است:

  • سرعت
  • ریسپانسیو یا موبایل فرندلی بودن
  • سرچ کنسول
  • اسکیما
  • ساختار url
  • سایت مپ
  • صفحات ایندکس شده
  • فایل Robots

آشنایی با اصطلاحات سئو

 

آشنایی با اصطلاحات مهم سئو

خیلی مهم است که وقتی وارد یادگیری یک رشته می‌شوید، ادبیات مربوط به آن را نیز فراگیرید. این کار اعتماد افراد را به سمت شما جلب می‌کند. در ادامه قصد داریم شما را با موارد مهم در سئو و واژگان تخصصی آن آشنا کنیم.

 

SERPS یا نتایج گوگل

هرگاه این کلمه را شنیدید، بدانید که منظور پنج پیشنهاد اصلی گوگل در صفحه‌ای است که نتایج را برای کاربران نمایش می‌دهد.

 

Top Position

این واژه به معنای صدر نتایج جستجو می‌باشد؛ یعنی بالا بردن اعتبار سایت توسط سئو.

 

Periodic table یا جدول تناوبی

بیش از ۲۰۰ فاکتور برای سئو وجود دارد که در حال حاظر طی تجربه، افراد و متخصصین این رشته توانسته‌اند آن‌ها را بشناسند و بهتر است شما با این فاکتورها آشنایی کامل داشته باشید تا سریع‌تر به صفحه اول گوگل برسید و در آن ماندگار گردید.

این فاکتورها را می‌توان به هفت دسته تقسیم زیر تقسیم نمود:

  • فاکتورهای دامنه سایت
  • فاکتورهای سرعت سایت
  • فاکتورهای سئو داخلی سایت
  • فاکتورهای نام تجاری
  • فاکتورهای سئو خارجی سایت
  • فاکتورهای بک لینک سایت
  • فاکتورهای تعامل کاربر با سایت

هر کدام از این دسته‌ها جزئیاتی دارند که تا انتهای این مقاله سعی کرده‌ایم مهم‌ترین آن‌ها را برای شما بگوییم.

کراول کردن

خزنده گوگل یا عنکبوت گوگل

به ربات گوگل گفته می‌شود که از راه‌های مختلف به سایت شما سر می‌زند. خزندگان گوگل تمام محتواهای شما را (شامل متن، عکس، فیلم، پاورپوینت و حتی PDF) مورد بررسی قرار می‌دهند. به این عمل اصطلاحا crawling یا همان خزیدن می‌گویند.

 

ایندکس یا Index

پس از کراول کردن نوبت به پروسه ایندکس کردن یا indexing می‌رسد. یعنی صفحاتی که توسط ربات‌های گوگل مورد بررسی قرار گرفت، اگر مورد تأیید استانداردهای گوگل بود، آن‌ها را ایندکس می‌کند و در نتایج گوگل آن را نشان می‌دهد تا فرایند SERP محقق گردد.

 

الگوریتم‌های گوگل: کافئین

الگوریتم به معنای راهنمای قدم به قدم است، یعنی یک دستورالعمل و پروتکل. گوگل سه الگوریتم بسیار بسیار مهم دارد که در ادامه آن‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

الگوریتم های گوگل. پاندا، پنگوئن و مرغ مگس خوار

پاندا

این الگوریتم را هر کجا شنیدید، بدانید که در خصوص کیفیت محتوا تحقیق می‌کند. شما نمی‌توانید تصور کنید که چقدر محتوا در سئو پادشاهی می‌کند. اگر یک زمانی کاربر در جستجو پاسخ سؤال خود از گوگل کمک می‌گرفت، ممکن بود با نوشته‌های طولانی مواجه شود که حتی در نهایت پاسخ او را هم نداده باشند و در تمام نوشته‌ یک کلمه بسیار زیاد تکرار می‌شد، اما حالا شما باید به گونه‌ای مقاله خود را بنویسید که کاربر وقتی سرچ کرد، گوگل شما را نشان دهد و شما به کاربر جواب را تقدیم کنید.

 

پنگوئن

شاید حیوان بسیار بامزه‌ای باشد، اما باید خیلی مراقب باشید. این الگوریتم جلوی هر گونه حیله و فریب را می‌گیرد. شما نمی‌توانید با استفاده از سئو کلاه سیاه، سایت خود را بالا آورده و در دنیای کسب و کار اینترنتی ماندگار شوید. گوگل می‌فهمد و وقتی هم بفهمد، نمی‌بخشد و به راحتی شما و همه زحمات سایت‌تان را از صفحه خودش حذف می‌کند.

مثال:

فرض کنید شما بک لینک خریده‌اید (جلوتر درباره بک لینک به شما خواهیم گفت) الگوریتم پاندا از این موضوع جلوگیری می‌کند؛ زیرا خرید بک لینک‌هایی که نامعتبر هستند و پس از مدتی نیز حذف می‌شوند، جزو سئو کلاه سیاه محسوب خواهد شد.

 

مرغ مگس‌خوار

اگر در مورد این پرنده خوانده باشید، متوجه خواهید شد که به سرعت بال زدنش مشهور است. این الگوریتم پس همانطور که از نامش پیداست، مفهوم سرعت و کیفیت را می‌سنجد. سرعت سایت شما به عوامل مختلفی بستگی دارد که شاید یکی از مهم‌ترین این عوامل هاستینگ شما باشد، اما شما باید یکی‌یکی عواملی را که روی سرعت سایت شما تأثیر گذاشته‌اند، شناسایی کرده و آن‌ها را حذف نمایید.

چگونه سئو سایت را بالا ببریم

 

چگونه سئو سایت را بالا ببریم | بهترین روش های بهبود سئو

شما باید تمام تلاش‌تان را بکنید که به صورت کاملا ارگانیک سئو را انجام دهید تا از تأثیرات بلندمدت آن نیز بهره‌مند گردید. ممکن است در این راه با سودجویانی مواجه شوید که به شما وعده می‌دهند تا سایت‌تان را طی سه روز به صفحه اول گوگل برسانند. لطفا گول این افراد و تبلیغات‌شان را نخورید؛ زیرا آسیبی جدی به سایت خود وارد می‌کنید. سه چیز برای گوگل بیشترین اهمیت را دارد که در ادامه این سه مورد را بررسی خواهیم نمود:

 

زمان انتظار کاربر

فرض کنید شما وارد یک سایتی شده‌اید که ۱۵ ثانیه طول می‌کشد تا لود گردد. خب اتفاقی که می‌افتد این است که شما آن سایت را ترک می‌کنید و این بدترین حالتی است که برای سئو سایت رخ می‌دهد. اگر به یاد داشته باشید در مقاله اهمیت طراحی سایت در دنیای امروز در این باره حسابی گفتیم. بهترین حالت ممکن این است که زمان انتظار کاربر کمتر از ۱۰ ثانیه باشد. البته کمتر از ۱۰ ثانیه مطلوب و ۴ ثانیه عالیست.

یک نکته:

سرعت سایت شما خیلی مواقع به سایت رقیب بستگی دارد؛ یعنی در برخی مواقع شاید نتوان عدد دقیقی برای آن مشخص کرد. اگر رقیب شما که لینک اول گوگل نیز هست، سرعت لود سایتش، ۱۲ ثانیه باشد، ۱۰ ثانیه برای شما عالیست تا یک قدم جلوتر بروید.

اگر در یک بازار تک هستید و جواب کاربر تنها در سایت شماست، باز هم کاربر مجبور است منتظر بماند تا سایت برایش باز شود و این خیلی روی رتبه سئو شما اثرگذار نخواهد بود.

 

زمان حضور کاربر

دقت داشته باشید که زمان حضور کاربر با زمان انتظار او یکی نیست. اینجا کاربر وارد سایت شما شده است، اما اگر در چند ثانیه پرش داشته باشد و سایت شما را ببندد، از نظر سئو اصلا خوب نیست. شما باید تمام تلاش خود را به کار گیرید تا نرخ پرش (Bounce Rate) سایت‌تان کم شود و این کار فقط با بهبود سرعت سایت میسر می‌گردد. اما چه کاری باید انجام دهیم تا کاربر بماند؟

 

چگونه سایت‌مان کاربر پسند باشد؟

اولین موردی که باید به آن دقت داشته باشید، این است که طراحی سایت شما باید به گونه‌‌ای باشد که کاربر را جذب کند. حتما برای‌تان پیش آمده است که سایتی را باز کرده‌اید که اصلا گیرایی ندارد؛ انگار به مهمانی‌ای رفته‌اید که صاحب‌خانه هیچ تدارکی برای پذیرایی از شما ندیده است.

اگر شما به زیبایی سایت‌تان توجه نکنید، اگر دسته‌بندی مناسبی نداشته باشید، اگر یک فهرست کاربردی برای مطالب خود تنظیم نکرده باشید و کاربر را دچار گیجی و سردرگمی کنید، شانسی برای دیده شدن نخواهید داشت. اگر قصد دارید تا یک سایت زیبا طراحی کنید، آموزش طراحی سایت با وردپرس را از دست ندهید.

علاوه بر زیبایی که لازم هست اما کافی نیست، باید به خوانایی و کیفیت محتوای سایت خود چه برای محصولات و خدمات‌تان و چه برای بلاگ‌های‌تان توجه کنید.

 

نظم در انتشار محتوا

یکی از مواردی که باعث می‌شود سئو سایت شما افزایش یابد، نظم در انتشار محتواست. وقتی شما نظم داشته باشید، گوگل متوجه می‌شود که برای کسب و کارتان ارزش قائلید و فعالیت شما مستمر است. پس گوگل نیز اعتبارش را برای شما خرج می‌کند و وقتی کاربر سؤال و یا نیاز خود را جستجو کرد، شما را به عنوان یک گزینه به او نمایش می‌دهد.

به هیچ عنوان نباید یک ماه مطالب بسیار زیادی منتشر کنید و دو ماه هیچ فعالیتی نداشته باشید. بنابراین پیش از شروع کار به خوبی فکر کنید و تمامی جوانب را بسنجید و زمان انتشار مقالات خود را مشخص کنید. به عنوان مثال با توجه به بودجه و نیرویی که در اختیار دارید، می‌توانید در هفته دو بار مقاله منتشر کنید و یا بیشتر، اما آنچه که روی سئو سایت شما اثرگذار است، نظم در انتشار محتواست.

سئوی محتوا

 

ضروری ترین نکات سئو محتوا

برای اینکه بفهمیم محتوای‌مان از نظر سئو خوب است، ابتدا لازم است ۹ ویژگی یک محتوای خوب را بررسی کنیم تا مانند یک دستورالعمل طبق آن پیش رویم.

 

هدینگ‌های عالی

پیش از این در مقاله طراحی سایت با المنتور در قسمت نوشته‌ها به این موضوع اشاره کردیم. هدینگ‌ها همان تیترها هستند که در واقع معرفی پاراگراف‌های شما می‌باشند. به عنوان مثال در همین مقاله «ضروری‌ترین نکات سئو محتوا» یک هدینگ است که باید پس از آن پاراگراف قرار گیرد.

اما نکته بسیار مهم دربارۀ هدینگ‌ها این است که ما تنها یک هدینگ یک داریم. شما اگر در صفحه ورد خود در همان تب home به باکس استایل بروید، انواع هدینگ را مشاهده می‌کنید، اما در سئو ما باید از هدینگ ۱ تا حداکثر هدینگ ۶ داشته باشیم و خیلی توصیه نمی‌شود که بیش از هدینگ ۴ پیش برویم.

با یک مثال به صورت کامل این موضوع را به شما نشان می‌دهیم. در همان مقاله مذکور، ما یک عنوان برای نوشته خود انتخاب کردیم. عنوان همان هدینگ ۱ ما است؛ پس ما در هر نوشته‌ای با هر تعداد کلمه، فقط یک هدینگ ۱ یا h1 داریم.

 

طراحی سایت با المنتور | برگه‌ها و نوشته‌ها در پیشخوان وردپرسهدینگ ۱ (عنوان)
در این مقاله قصد داریم تا از تنظیم برگه‌ها و نوشته‌ها در طراحی سایت با المنتور حرف بزنیم. در مقالات گذشته، تنظیمات عمومی پیشخوان وردپرس را برای شما به صورت کامل شرح دادیم و در این مقاله به توضیح دو مورد دیگر یعنی نوشته‌ها و برگه‌ها می‌پردازیم.پاراگراف (پس از هر هدینگ بلافاصله باید یک پاراگراف داشته باشیم)

ایجاد صفحه اصلی در طراحی سایت با المنتور

 

هدینگ ۲
پیش از هر چیز وقتی می‌خواهید سایت خود را بسازید؛ ابتدا باید یک صفحه اصلی یا خانه یا هر عنوانی با این مضمون داشته باشید، اما چگونه این کار را انجام دهید؟ در ادامه به شماخواهیم گفتپاراگراف


حالا همین مقاله‌ای که در حال مطالعۀ آن هستید دارای هدینگ‌های ۳ و ۴ نیز می‌باشد؛ به عنوان مثال هنگامی که ما در مورد ضروری‌ترین نکات سئو محتوا که خودش هدینگ ۲ است می‌گوییم، در ادامه قصد داریم ویژگی‌های یک محتوای خوب را بیان کنیم و برای هر کدام چند سطری توضیح دهیم، در اینجا اولین ویژگی که هدینگ عالی است، خودش (h3) می‌باشد؛ زیرا زیر مجموعه ضروری‌ترین نکات است، حالا اگر هدینگ عالی باز خودش زیر مجموعه داشت، به سراغ هدینگ ۴ می‌رفتیم.

اما ویژگی بعدی ضروی‌ترین نکات، خوانایی است. همین خوانایی خودش مجدد هدینگ ۳ می‌شود نه ۴؛ چون زیر مجموعه ویژگی‌های یک محتوای خوب است نه زیر مجموعه تیتر هدینگ های عالی.

در نتیجه ما در یک نوشته می‌توانیم چندین هدینگ ۲، ۳، ۴ داشته باشیم، اما فقط و فقط یک هدینگ ۱ داریم.

 

ویژگی‌های یک هدینگ عالی

  • استفاده از کلمه کلیدی در هدینگ ۱
  • عدم استفاده از کلمات کلیدی بیش از یک الی دو بار در هدینگ‌ها
  • نوشتن یک هدینگ جذاب جهت تشویق و ترغیب مخاطب به خواندن ادامه مطلب

 

خوانایی

محتوا باید خوانا باشد؛ یعنی پس از آنکه نوشته شد حتما چندین بار خوانده شود و هر بار تمام قسمت‌هایی که گنگ است برطرف گردد. شما باید خواننده نوشته خود باشید و خود را به جای کاربر قرار دهید. آیا متوجه کامل صحبت نویسنده شده‌اید یا لازم است مجدد سرچ کنید.

گروه هدف شما چه کسانی هستند. آیا لحن مقاله پزشکی با مقالات زیبایی باید یکی باشد؟ به تمامی این موارد دقت کنید؛ زیرا به شدت روی سئوی سایت شما تأثیر می‌گذارد.

 

ویراستاری

شاید شما به عنوان صاحب یک کسب و کار که اتفاقا تازه هم شروع به فعالیت کرده است، بودجه محدودی داشته باشید و احساس کنید استخدام یک ویراستار چندان ضروری نیست، اما اشتباه نکنید. اگر در یک محتوا غلط املایی وجود داشته باشد و یا نکات نگارشی در آن رعایت نشده باشد، اعتبار و شخصیت سایت شما زیر سؤال می‌رود. پس این موضوع را جدی بگیرید.

 

پاراگراف‌های کوتاهِ پرمغز

اگر حتی افزونه رنک مث را در وردپرس نصب و فعال کرده باشید، می‌بینید که این افزونه هنگام بررسی سئو وردپرس سایت شما هشدار پاراگراف طولانی می‌دهد. بهتر است هر پاراگراف شما شامل ۲۰۰ کلمه باشد اما حین همان کوتاهی، سؤال کاربر را هم پاسخ دهد.

پیشنهاد می‌شود در هر پاراگراف یک لینک داخلی وجود داشته باشد؛ اما سعی کنید در این زمینه افراط نکنید.

در پاراگراف‌های خود از کلمات کلیدی‌تان استفاده کنید و برخی واژه‌های مهم محتوای‌تان را بولد کرده و یا با رنگ سازمانی‌تان نشان دهید. این کار روی سئوی سایت شما اثر گذار خواهد بود.

 

استفاده از تصویر

به این موضوع زیاد نمی‌پردازیم به دلیل اینکه در مقالات همین وبسایت بارها بدان اشاره شده است. بسته به حجم محتوای خود از تصاویر مناسب استفاده کنید. تصویرتان با کیفیت باشد، اگر حجم زیادی داشت آن را کاهش دهید، و برای ALT تصاویر از کلمات کلیدی‌تان استفاده کنید. اما دقت داشته باشید که از کلمات کلیدی به صورت تکراری برای تصاویر خود استفاده نکنید.

 

منظور از ALT تصویر چیست؟

ممکن است شما عکسی در وبسایت خود آپلود کرده باشید، ولی هنگامی که کاربر نوشته شما را باز می‌کند، تصویر برایش لود نشود. در این هنگام نوشته‌ای که به جای عکس ظاهر می‌شود، ALT تصویر نام دارد که روی سئو سایت شما تأثیر خوبی می‌گذارد و یک امتیاز محسوب می‌شود.

research keywordtool

 

کلمات کلیدی مناسب

در سئو داخلی یا On Page ما یک مبحثی داریم تحت عنوان تحقیق کلمات کلیدی. تا جایی که از حوصله مقاله خارج نشود، سعی داریم به صورت خلاصه آن را برای شما شرح دهیم.

فرض کنید شما فروشنده عسل هستید و می‌خواهید کسب و کار اینترنتی خود را در همین زمینه آغاز کنید. ابتدا باید یک نام برای وبسایت خود انتخاب کنید که نام دامنه‌تان نیز همین است. مثلا ما عنوان «عسلچه» را انتخاب می‌کنیم!

شما یک فروشگاه عسل هستید که محصولاتی نظیر عسل، موم و ژل رویال می‌فروشید. پس محصولات خودتان را ابتدا به صورت کلی طبقه‌بندی کردید.

در مرحله بعد این طبقه‌بندی کلی را جزئی‌تر می‌کنید؛ یعنی عسل شما انواع دارد. برای مثال عسل گون، عسل چندگیاه و عسل آویشن. اکنون باید برای این سه عسل خود کلمات کلیدی درست کنید. چگونه؟ ادامه مطلب را از دست ندهید.

 

چگونگی تحقیق کلمات کلیدی در سئو

لازم است پیش از آنکه به بررسی دیگر ویژگی‌های یک محتوای سئو شده خوب بپردازیم، مراحل تحقیق کلمات کلیدی را برای شما شرح دهیم.

 

مرحله اول؛ آماده کردن اکسل keywords

حالا که شما محصولات خود را به دسته‌بندی‌های جزئی‌تر تقسیم کردید باید یک اکسل به شکل زیر داشته باشید

اکسل کلمات کلیدی

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید ما نام سه محصول عسل خود را در سه شیت نوشتیم و یک جدول نیز رسم کردیم. جدول اول که مربوط به keywords است همان کلمات کلیدی ما می‌باشد، جدول دوم مربوط به کلمات کلیدی محصولات و جدول سوم به مقالات اشاره دارد. پس در مرحله اول شما باید محصولات خود را به دسته‌بندی‌های کلی و جزئی تقسیم کنید و اکسلی مانند تصویر بالا داشته باشید.

 

مرحله دوم؛ Brainstorming

 به مرحله دوم بارش افکار می‌گوییم. در این قسمت شما باید هرآنچه به ذهن‌تان می‌رسد را در ستون اول اکسل خود که مربوط به keywords است بیاورید. به عنوان مثال همه آنچه می‌تواند کلمه کلیدی مربوط به عسل گون باشد را بنویسید. مانند:

  • خرید عسل گون
  • فروش عسل گون
  • عسل گون مرغوب
  • خواص عسل گون
  • عسل گون درمانی
  • و …

شما این کار را تا جایی ادامه می‌دهید که دیگر کلمه‌ای به ذهن‌تان نرسد و سپس به سراغ ابزارها می‌روید. که خود این ابزارها به دو دوسته پولی و رایگان تقسیم می‌شوند.

 

مرحله سوم؛ کاربرد ابزارهای رایگان

جستجوی ابزارها را در این مرحله قرار می‌دهیم. برای نمونه شما می‌توانید از گوگل ترندز استفاده کنید تا شما را در خصوص تحقیق کلمات کلیدی یاری دهد. پس از این که وارد سایت شدید، در قسمت کاوش کلمه عسل گون را وارد نمایید.

ابزار گوگل ترندز برای تحقیق کلمات کلیدی در سئو

 

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید حتی به شما می‌گوید که کدام نواحی بیشترین سرچ را داشته‌اند. به پایین که اسکرول کنید، موضوعات مرتبط و عباراتی که در آن عسل گون نیز بوده، به شما نمایش داده می‌شود.

ابزار دیگری که بسیار هم خوب و کارآمد است، خود گوگل می‌باشد. البته به این شرط که شما از طریق new  Incognito window وارد شده باشید و سپس کلمه عسل گون را سرچ کرده و جستجوهای مرتبط را بنویسید.

 

تحقیق کلمات کلیدی با استفاده از new incognito window

 

مرحله چهارم؛ معرفی ابزار keyword tool

ابزارهای پولی نیز بسیار خوب و البته تعداد آن‌ها زیاد است و حتما این توصیه را فراموش نکنید که ابزار زده نشوید و سعی نمایید از یک الی دو ابزار کاربردی و مفید استفاده کنید.

یکی از ابزارهای بسیار کارآمد keyword tool می‌باشد. متأسفانه به دلیل شرایط تحریم در کشور ما هنگام استفاده از این ابزارها، داشتن فیلترشکن ضروری می‌باشد. این ابزار از این جهت بسیار مفید است که هم برای شما کلمه کلیدی پیدا می‌کند و هم تعداد سرچ کلمات کلیدی که خود نوشته بودید را به همراه میزان رقابت آن کلمه مشخص می‌کند. سپس می‌توانید اکسل لیستی که به شما ارائه می‌دهد را نیز دریافت نمایید.

keywordtool.io

در این مرحله شما باید جدول اول‌تان را به صورت زیر تکمیل کرده باشید. به عنوان مثال ما برای سایت آرمین رسانه جدول‌مان را به این روش تکمیل کردیم.

کامل کردن جدول اول تحقیق کلمات کلیدی در سئو

منظور از search volume همان میزان سرچی است که افراد روی این کلمه داشته‌اند. در سایت keyword tool خود شما می‌تواند تعیین ‌کند که در چه بازه زمانی این کلمه را بررسی کند. مثلا در ۱۲ ماه گذشته یا ۶ ماه و غیره.

همچنین این نکته را نیز در نظر داشته باشید که جهت اطمینان از آمار ارائه شده توسط سایت، خودتان یک صفر جلوی اعداد آن بگذارید. اگر میزان سرچ یک واژه را ۱۰۰ نوشته است، در حقیقت شما باید آن را ۱۰۰۰ بخوانید.

Competition نیز در اینجا به معنی رقابت است، بهترین حالت برای سئو وبسایت‌های تازه‌کار این است که رقابت آن کلمه کم و میزان سرچ آن زیاد باشد.

 

مرحله پنجم؛ حذف کلمات کلیدی نامناسب

در این مرحله نوبت به حذف کلماتی می‌رسد که نامربوط به سایت شما هستند. برای مثال شما ممکن است یک کلمه داشته باشید تحت عنوان «عسل گون کوهستان» اگر سرچ کنید و متوجه شوید کوهستان نام یک برند است، باید آن واژه را حذف نمایید؛ زیرا شما سئوی سایت رقیب‌تان را تقویت می‌کنید. یا ممکن است شما فروش آنلاین عسل گون نداشته باشید، اما در سرچ‌های خود این کلمه را نوشته باشید، پس حذفش کنید حتی اگر تعداد سرچ بالایی دارد؛ زیرا شما روی چیزی سرمایه‌گذاری کرده‌اید که اصلا حتی اگر مخاطب هم داشته باشید باز گزینه‌ای برای ارائه به او ندارید و در نتیجه هیچ سودی نخواهید کرد. تازه چون گوگل هم روی کاربرانش حساس است، به خاطر همین اتفاق به شما امتیاز منفی می‌دهد و جریمه‌تان می‌کند.

 

مرحله ششم؛ جایگاه کلمات کلیدی در بلاگ و محصول

در این بخش به سراغ دو جدول دیگر اکسل‌مان یعنی pdp و بلاگ می‌رویم. محصولات و مقاله‌های‌ما. در اینجا باید مشخص کنیم که کدام یک از کلمات کلیدی در زیر محصولات و کدام یک در زیر مقالات می‌رود.

برای مثال کلمه کلیدی قیمت عسل گون، به لایۀ محصولات می‌رود؛ زیرا مخاطب وقتی این عبارت را سرچ کرده است، دنبال یک مقاله نیست بلکه می‌خواهد اقدام به خرید این محصول نماید و به دنبال یک قیمت مناسب است، اما عبارت عسل گون بهتر است یا عسل کُنار عبارتی است که باید در جدول بلاگ قرار گیرد؛ چون کاربر با سرچ این کلمه به دنبال جمع‌آوری اطلاعات است و هنوز قصد خرید ندارد.

اگر ابتدای کار هستید، توصیه می‌شود هر کلمه را در گوگل سرچ کنید و ببینید رقبا آن را در بلاگ استفاده کرده‌اند یا محصول.

 

مرحله هفتم؛ کلاسترینگ

دراین مرحله که مرحله آخر شما می‌باشد، باید به سراغ کلاستر کردن بروید. یعنی کلماتی که یک منظور را می‌رسانند و شما قصد دارید تا کاربر به عنوان مثال با کلیک بر روی ۵ واژه، روی یک لینک بیاید را دسته‌بندی کنید و اصطلاحا در یک کلاستر قرار دهید.

برای نمونه شما می‌خواهید کاربر وقتی قیمت عسل گون، خرید عسل گون، فروش عسل گون، خرید عسل گون مرغوب و غیره را سرچ کرد، یک لینک برایش باز شود، پس این دسته از کلمات را با یک رنگ مشخص کنید.

شاید تحقیق کلمات کلیدی یک فرایند زمان‌بر و طولانی باشد، اما با صبر و دقت زیاد انجامش دهید؛ زیرا فراموش نکنید که محتوا پادشاه سئو است.

 

لینک داخلی

ششمین ویژگی یک محتوای خوب مربوط به رعایت لینک داخلی است. همانطور که در قسمت پاراگراف‌ها نیز اشاره شد، بهتر است در نوشته شما چهار الی پنج لینک داخلی وجود داشته باشد.

منظور از لینک‌های داخلی این است که اگر شما یک مقاله را می‌نویسید آن را به دیگر مقالات وبسایت‌تان لینک دهید یا اگر محصولی را مانند همین عسل گون معرفی می‌کنید، لینک خرید آن را نیز در نوشته خود بیاورید.

این کار از نظر سئو اهمیت بسیاری دارد؛ زیرا به گوگل ثابت می‌کنید که مطالب‌تان بی‌ربط به یکدیگر نیستند و کاملا در ارتباط‌اند، البته این به معنای این نیست که مشابه هستند بلکه بدان معناست که سایت شما یک مجموعه کاملی از پاسخ‌های نیاز کاربران به موضوع است.

علاوه بر این اگر یادتان باشد ابتدای مقاله دربارۀ کراول کردن یا همان خزیدن صحبت کردیم و گفتیم ربات‌های گوگل به روش‌های مختلف تمامی صفحات سایت شما را مورد بررسی قرار می‌دهند که یکی از همین روش‌ها لینک داخلی است. با این کار ربات‌های گوگل سریع‌تر به سایت شما سر می‌زنند.

 

کپی ممنوع

هرگز کپی نکنید حتی عکس. البته اگر از عکس کپی استفاده کنید امتیاز چندان منفی‌ای از نظر سئو دریافت نمی‌کنید، اگر بتوانید خودتان عکس را تولید کنید امتیاز خیلی مثبتی می‌گیرید، اما از نظرمحتوایی اگر کپی کنید، باختید.

پیش از این در مقاله طراحی سایت با هوش مصنوعی نیز به شما گفتیم که می‌توان از Chat GPT برای تولید محتوا کمک گرفت که اگر بومی نشود و لحن ماشینی در آن حاکم باشد، ربات‌های گوگل این موضوع را متوجه شده و احتمال این که به شما امتیاز منفی دهند، زیاد است.

 

کمیت محتوا

در این مقاله بارها به کیفیت محتوا و تجربه کاربر اشاره شده، اما فراموش نکنید که علاوه بر کیفیت شما باید تعداد مقالات و تعداد واژگان آن را با حفظ گیراییِ نوشته، افزایش دهید و سعی نمایید حداقل مقالاتی که می‌نویسید بین ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ کلمه باشد و اگر در خود این توانایی و یا زمان را نمی‌بینید از تیم‌ها و شرکت‌هایی کمک بخواهید تا این کار را برای شما انجام دهند.

آژانس دیجیتال مارکتینگ آرمین رسانه همراه شماست تا بهترین محتواها را بر روی سایت خود بارگذاری کرده و سئوی آن را افزایش دهید.

 

خودتان را به گوگل ثابت کنید

گوگل سندباکس. این واژه برای دامنه‌هایی است که به تازگی فعالیت خود را شروع کرده‌اند و گوگل پیشرفت آن‌ها را اندازه می‌گیرد؛ یعنی بین یک الی چهار ماه ابتدای فعالیت، سایت‌تان در حالت سندباکس قرار دارد تا آنقدر امتحان و ارزیابی شوید که مورد پسند گوگل قرار بگیرید؛ پس اگر در انتشار محتوا نظم داشته باشید، گوگل می‌فهمد که برای کسب و کارتان ارزش قائلید و قرار است ماندگار شوید و به شما اعتبار می‌دهد، اما به هیچ وجه نمی‌آید اعتبار خودش را برای کسی که قرار است دو ماه فعلیت داشته باشد و بعد برود، زیر سؤال ببرد.

تقریبا تمامی موارد مربوط به یک محتوای خوب سئو شده را تا به اینجا بررسی نمودیم. اکنون و در ادامه این مجلۀ آموزشی قصد داریم تا به سراغ تقویم محتوایی یا سردبیری برویم. اگر علاقه‌مند هستید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید، همراه ما باشید.

تقویم سردبیری

تقویم سردبیری چیست

خب ما تمامی مراحل تحقیق کلمات کلیدی را برای شما گفتیم. شاید این سؤال برای‌تان به وجود آمده باشد که هدف از انجام این کارها چیست.

شما باید برای هر پروژه‌ای که دریافت می‌کنید یک اکسلی داشته باشید که نام آن تقویم سردبیری است. در این تقویم چه چیزهایی می‌نویسیم:

  • عنوان مقالات:

سعی کنید از عناوین جذابی مانند معرفی جامع، معرفی کامل، آموزش کامل و… استفاده کنید تا تأثیرات بهتری روی سئو داشته باشید.

  • کلمه کلیدی اصلی:

یک کلمه کلیدی یا نهایتا دو کلمه کلیدی را به عنوان کلمه اصلی یا کانونی استفاده کنید. سعی کنید آن را در عنوان مقاله، هدینگ‌ها، توضیحات متا، نتیجه‌گیری یا جمع‌بندی مقاله و در ۱۰ درصد ابتدای متن تکرار کنید، اما در استفاده از آن افراط نکنید؛ زیرا تأثیری بسیار منفی بر سئو شما می‌گذارد.

  • کلمات کلیدی فرعی:

آن دسته از کلماتی که مهم هستنند و تفاوت سرچ خیلی کمی با کلمه کلیدی اصلی شما دارند، به عنوان فرعی شناخته می‌شوند که لازم است کمتر از کلمه کلیدی اصلی در متن تکرار گردند.

  • لحن مقاله:

لحن مقاله شما باتوجه به مخاطب هدف‌تان متغیر است. مثلا لحن می‌تواند آموزشی، همدلانه، توأم با شوخ‌طبعی و یا رسمی باشد.

  • نام نویسنده:

شخصی که قرار است مقاله را بنویسد کیست. به ویژه هنگامی که در یک آژانس دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنید، لازم است دیگر افراد گروه نیز بدانند نویسنده چه کسی است تا بتوانند با او تعامل داشته باشند.

  • مخاطب هدف:

ممکن است مخاطب هدف شما نوجوانان، دانشجویان، پزشکان، زنان خانه‌دار و یا مردان باشند و این در ادبیات و لحن مقالۀ شما بسیار مهم و تأثیرگذار است.

  • زمان تولید مقاله:

وقتی موضوع مقاله شما دست نویسنده می‌رود، چند روز وقت دارد تا آن را به شما برساند. معمولا سه روز طول می‌کشد اما برخی از افراد هم هفت روزه مقاله را تحویل می‌دهند.

  • زمان ویرایش مقاله:

برای ویراستار نیز باید زمانی جهت ادیت مشخص شود. به عنوان مثال ویراستار یک الی دو روز زمان نیاز دارد تا مقاله یا مقالاتی که به دستش می‌رسد را ادیت بزند.

  • زمان انتشار مقاله:

نظم را فراموش نکنید. با توجه به رقیب، نیرو و بودجه‌ای که دارید روزهای انتشار مقاله در هفته را مشخص نمایید و همیشه طبق آن پیش بروید.

  • تعداد عکس‌های مورد نیاز:

قاعده مشخصی ندارد. اما گرافیست شما می‌تواند طبق تجربه و تخصصش این مسئولیت را بر عهده گیرد.

  • تعداد واژگان:

کم ننویسید ولی زیاده‌نویسی هم نکنید. اگر موضوع کشش دارد و رقبا نیز در این زمینه خوب کار کرده‌اند شما نیز بیشتر تلاش کنید.

 

تگ کنونیکال چیست

گاهی اوقات پیش می‌آید که گوگل محتوای برخی صفحات شما را تکراری در نظر می‌گیرد که این موضوع از نظر سئو اصلا پسندیده نیست و امتیاز منفی دارد. تگ کنونیکال در این جور مواقع به داد ما می‌رسد. این تگ که یکی از عناصر html است به گوگل کمک می‌کند تا محتوای صفحه اصلی را پیدا کند و همان صفحه را ایندکس نماید. اگر این کار صورت نگیرد، گوگل دچار سردرگمی شده و به همین دلیل بودجه کراول خود را به ما اختصاص نمی‌دهد؛ زیرا همانطور که قبلا اشاره نمودیم، ربات‌های گوگل محدود هستند و آنچه که باید بررسی کنند نامحدود.

تگ کنونیکال در سئو

برای اینکه تگ canonical را در نوشته خود پیدا کنید، لازم است اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. روی یکی از مقالات خود کلیک کنید؛
  2. دکمه ctrl+u را فشار دهید؛
  3. در صفحه‌ای که برای‌تان باز می‌شود با استفاده از دکمه‌های ctrl+f کلمه canonical را سرچ کنید و تگ آن را بیابید.

 

تگ canonical با استفاده از افزونه‌های سئو

در این قسمت افزونه رنک مث را به شما معرفی می‌کنیم و شما می‌توانید بدون نیاز به کدنویسی این تگ را در نوشته خود اعمال نمایید.

  • برای این کار به پیشخوان وردپرس خود می‌روید؛
  • به بخش همه نوشته‌ها بروید؛
  • یکی از مقالات خود را انتخاب نموده و روی گزینه ویرایش کلیک نمایید؛
  • در تب پیشرفته رنک مث url متعارف خود را وارد کنید.

در تصویر زیر مشاهده می‌کنید که این تگ با استفاده از افزونه سئو فعال شده است. همچنین افزونه یوست سئو نیز این قابلیت را ایجاد کرده است.

تگ کنونیکال در افزونه رنک مث

 

ریدایرکت یا تغییر مسیر

جهت پیشگیری از خطای ۴۰۴ باید از ریدایرکت یا تغییر مسیر استفاده کنید. فرض کنید یک صفحه با آدرس مشخص دارید و قصد دارید آن را برای راحتی کاربر تغییر دهید. در این هنگام کاربر شما اگر صفحه قبلی‌تان را باز کند با ارور ۴۰۴ روبه‌رو می‌شود که این از نظر گوگل و سئو بسیار بد است.

چه باید کرد؟

در این مواقع شما از ریدایرکت استفاده می‌کنید و به گوگل اطلاع می‌دهید که این صفحه را انتقال داده‌اید.

ما پنج نوع ریدایرکت را به شما معرفی می‌کنیم، اما مهم‌ترین نوع آن ریدایرکت ۳۰۱ است و باقی موارد خیلی به کارتان نمی‌آید.

ریدایرکت ۳۰۱: فرض کنید می‌خواهیم یک صفحه را برای همیشه حذف کنیم. کاربر از این حذف اطلاع ندارد و ممکن است آن آدرس را سرچ کند. برای این که با خطای ۴۰۴ که امتیاز منفی هم دارد مواجه نشود، ما باید از این ریدایرکت استفاده کنیم و این باعث می‌شود اعتبار سئو صفحه قبل را نیز به صفحه جدید منتقل نماییم.

ریدایرکت ۳۰۲: این ریدایرکت نشان می‌دهد که در این صفحه محتوایی وجود دارد که در حال حاضر در دسترس نیست.

ریدایرکت ۳۰۷: محتوا وجود دارد و در حال حاضر دارد روی آن کار می‌شود.

ریدایرکت ۴۰۱: محتوای این صفحه پاک شده و دلیلی مناسب و مشخصی هم ندارد.

ریدایرکت ۴۵۱: به دلایل قانونی یا خاصی محتوای این صفحه فعلا در دسترس نیست.

 

نکته‌ای که باید بدانید:

افزونه رنک مث مانند تگ کنونیکال یک گزینه به نام تغییر مسیر دارد که از طریق آن می‌توانید این کار را بدون نیاز به کدنویسی انجام دهید.

 

معرفی افزونه All 404 Redirect To Homepage

این افزونه تمامی خطاهای ۴۰۴ را به صفحه اصلی شما ریدایرکت می‌کند، اما نباید به صورت مداوم از آن استفاده نمود. پیشنهاد می‌شود که در صورت لزوم ۲۰ روز از آن استفاده کرده و سپس حذفش کنید.

 

نقشه سایت یا sitemap چه تأثیری در سئو دارد

امروزه وقتی تصمیم به سفر داریم چه درون‌شهری و چه برون‌شهری معمولا از Waze یا همان مسیریاب استفاده می‌کنیم تا سریع‌تر مقصد مورد نظر را بیابیم و سردرگم نشویم.

ربات‌های گوگل نیز همین طور هستند. آن‌ها نیاز به یک نقشه دارند تا بتوانند صفحات مختلف سایت شما را بررسی کنند و این نقشه را شما باید به آن‌ها بدهید. در این مقاله سعی کرده‌ایم تا راحت‌ترین و دردسترس‌ترین گزینه‌ها را برای شما توضیح دهیم و قرارمان بر این شد تا در قدم‌های اول سراغ اصول کدنویسی و برنامه‌نویسی نرویم.

پس نگران نشوید که چگونه این نقشه سایت را باید ساخت و به گوگل نشان داد. افزونه‌های سئو مانند رنک مث کار ما را راحت کرده‌اند. ویژگی نقشه سایت Rank Math را فعال کنید تا به موتورهای جستجو کمک کند به صورت هوشمند محتوای وب سایت شما را پیدا کنند. همچنین از برچسب hreflang نیز پشتیبانی خواهد شد.

sitemap

کافیست تا به پیشخوان رنک مث خود بروید و گزینه sitemap آن را فعال نمایید.

سپس در در قسمت تنظیمات نقشه سایت آدرس نقشه را به شما نشان می‌دهد و با کلیک بر روی آن می‌توانید سایت مپ خود را مشاهده نمایید.

XML Sitemap

لینک‌های فالو (dofollow) و نوفالو (nofollow)

شما هنگامی که مشغول نوشتن مقاله‌تان هستید برای این که امتیاز بیشتری از سئو کسب کنید، لازم است تا پیوندهای خارجی در صفحه خودتان داشته باشید.

برای مثال ما در این مقاله از ویدئو استفاده نکردیم و شاید یک سایتی که سال‌هاست در زمینه دیجیتال مارکتنیگ فعالیت می‌کند، ویدئوهای بسیار خوبی در سایت خود قرار داده باشد و چه بسا یک مطلب را بهتر توضیح داده باشد، خیلی خوب است که ما لینک آن وبسایت و موضوعی که مانند موضوع ماست را در صفحه‌مان قرار دهیم. اینگونه هم به کاربر خود اهمیت داده‌ایم و هم خودمان را به گوگل ثابت کرده‌ایم.

پس فکر نکنید با قرار دادن لینک یک وبسایت دیگر، از رقیب‌تان عقب می‌افتید. اگر شما به تازگی شروع به فعالیت کرده باشید، باید از سایت‌هایی استفاده کنید یا به آن‌ها به عنوان منبع لینک دهید که ارزش‌شان از سایت شما بسیار بالاتر است و همین طور فعالیت مداومی دارد. پس به اعتبار آن سایت نیز توجه کنید.

 

منظور از لینک فالو چیست

اگر شما پیوندهای خارجی‌تان فالو باشد؛ یعنی به گوگل اجازه می‌دهید که آن لینک را از طریق وبسایت‌تان دنبال کند و به آن امتیاز دهد.

 

منظور از لینک نوفالو چیست

گوگل اجازه دنبال کردن آن پیوند خارجی را ندارد که بخواهد به آن امتیاز دهد. برخی توصیه می‌کنند که سعی کنید تا تمامی لینک‌های خارجی خود را نوفالو کنید مگر موارد استثنا را.

 

نوفالو کردن لینک‌های خارجی از طریق افزونه رنک مث

به تنظیمات عمومی افزونه رنک مث سئو خود بروید و گزینه Nofollow کردن پیوندهای خارجی را فعال نمایید البته در این قسمت شما می‌توانید دامنه‌هایی را که نمی‌خواهید نوفالو باشند را وارد کنید.

نوفالو

 

گواهی نامه ssl

گواهی‌نامه امنیتی SSL که مخفف Secure Socket Layer است، یک پروتکل امنیتی برای رمزگذاری به روی داده‌هایی است که بین سرور و کاربر منتقل می‌گردد. به عبارتی زمانی که حرف از امنیت اطلاعات در بستر اینترنت باشد، کاربرد گواهی‌نامه  ssl مشخص می‌شود. به کارگیری آن مثل این است که بر روی اطلاعات خود یک لایه امنیتی و کدگذاری‌شده ایجاد کنید. این کار اطلاعات و داده‌ها را از خطرات اینترنتی مثل حملات هکرها حفظ می‌کند و تازه اعتماد کاربر را نیز جلب می‌کند.

برخی از شرکت‌ها مانند پارس پک فروش ssl را بر عهده دارند و شما با پرداخت هزینه آن می‌توانید این گواهی‌نامه را تهیه نمایید. توصیه می‌کنیم اگر قرار است در کسب و کار خود به صورت جدی فعالیت نمایید، حتما این گواهی‌نامه را داشته باشید. یعنی چیزی که سایت شما را  از http به https تبدیل می‌کند و دسترسی شما به سرچ کنسول را نیز فراهم می‌نماید.

جهت افزایش اعتبار سئوی خود هر چه سریع‌تر اقدام به خرید این پروتکل امنیتی نمایید.

 

رپورتاژ آگهی

یکی از بهترین مواردی که در بالا رفتن امتیاز سئو سایت شما مؤثر است، همین رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری می‌باشد.

یعنی شما از یک نویسنده متخصص که با سئو نیز آشنایی دارد، می‌خواهید تا یک مقاله‌ای برای شما بنویسد که جنبه تبلیغاتی در آن آنقدر زیاد و به صورت افراط نباشد، اما به گونه‌ای روی کلمات کلیدی‌تان مانور دهد که مخاطب متوجه شود مجموعۀ شما در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کند.

رپورتاژ نوشته‌ایست که قرار است در وبسایت‌های دیگر منتشر شود و به همین دلیل که وبسایت‌ها به شما لینکِ فالو می‌دهند روی سئوی شما تأثیر بسیار مطلوبی دارد، اما نکاتی ضروری وجود دارند که باید آن‌ها را رعایت نمایید:

  • وبسایت‌هایی را انتخاب کنید که در حوزه کاری شما فعالیت می‌کنند
  • وبسایت‌هایی که مخاطب و بازدیدکنندگان زیادی دارند
  • موضوع آن سایت‌ها با کسب و کار شما سازگار است
  • جذابیت در محتوا به ویژه در عنوان را رعایت کنید
  • از کلمات کلیدی مهم‌تان و هم‌خانواده‌هایش استفاده نمایید
  • حتما اطلاعات تماس کسب و کار خود را در آگهی درج کنید
  • در طول محتوا از call to action یا فراخوانی برای اقدام استفاده نمایید

تأثیرات هاست و دامنه روی سئو

تاثیر هاست و دامنه بر سئوی سایت

هرچند که استفاده از هاست خارجی از هاست ایرانی بهتر است؛ به این علت که در هاست ایرانی سرعت سایت برای ربات‌های گوگل که در حال بررسی و سنجش سایت شما هستند، کند خواهد بود و این موضوع تأثیری بسیار منفی در سئوی سایت شما خواهد گذاشت، اما در حال حاضر به دلیل محدودیت‌های موجود باید از سرورهای داخلی استفاده نمایید.

موارد زیر را همیشه رعایت کنید:

  • از دامنه‌های بین المللی مثل .com استفاده کنید.
  • در دامنه خود از کلمه کلیدی سایت‌تان که روی آن مانور می‌دهید استفاده نمایید.
  • دامنه‌تان بیشتر از ۱۰ الی ۱۵ حرف نباشد (البته که عالیست بین ۵ تا ۱۰ حرف باشد و در آن از عدد و دش (-) استفاده نشود).
  • دامنه خود را سالانه تمدید نکنید و تاریخ انقضا و تمدید آن را سه‌ساله قرار دهید؛ زیرا گوگل متوجه می‌شود که کسب و کارتان ارزشمند است و برای آن برنامه‌ریزی دارید.

 

سوشال سیگنال

سوشال سیگنال به این معناست که لینک‌های سایت شما در شبکه‌های اجتماعی وجود داشته باشند و یک قدم جلوتر پیش برویم، هر روز نیز به اشتراک گذاشته شوند.

بهترین و تأثیرگذارترین شبکه‌های اجتماعی برای این کار یوتیوب و پس از آن توییتر، فیسبوک و پینترست است. البته که تأثیر اینستاگرام و قرار دادن لینک وبسایت در بایو آن را نیز نباید دست کم گرفت.

نکته بسیار مهم: مطالب، محصولات و لینک‌های خود را باید به مرور زمان به اشتراک بگذارید و حواس‌تان باشد که تمامی آن‌ها را یکجا منتشر نکنید؛ زیرا در این صورت اسپم تشخیص داده می‌شود.

 

نرخ کلیک و تأثیر آن روی سئو

منظور از نرخ کلیک همان CTR است؛ یعنی تعداد کلیک‌هایی که کاربران بر روی لینک نمایش داده شده از سایت شما در گوگل انجام می‌دهند.

پس به میزان کلیک بر Impression نرخ CTR گفته می‌شود و منظور از Impression همان نمایش لینک وبسایت در گوگل است.

روش‌هایی وجود دارند که به وسیله آن می‌توان نرخ CTR را افزایش داد که دو مورد از این روش‌ها را به عنوان مهم‌ترین آن‌ها برای شما می‌نویسیم:

  • نوشتن عنوان مناسب برای محتوا و استفاده از کلمه کلیدی در عنوان
  • استفاده از Structured Data یا داده‌های ساختاریافته؛ زیرا باعث می‌شوند موتورهای جستجو صفحات سایت شما را بسیار بهتر درک کنند.

 

گوگل کنسول

در این مقاله قصد نداریم به توضیح اساسی گوگل کنسول بپردازیم و در مقالات آینده حتما به آن مفصلا خواهیم پرداخت، اما لازم است تا با نصب سرچ کنسول آشنا شوید.

ابتدا وارد سایت سرچ کنسول می‌شوید،  پنجره‌ای مانند تصویر زیر برای شما باز خواهد شد که باید روی start now کلیک کنید.

سرچ کنسول چیست

سپس صفحه‌ای با عنوان Select Property Type برای شما باز خواهد شد که شما باید آدرس دامنه خود را در باکس URL prefix وارد کنید و حتما آن را مانند این دامنه https://armin.media/ وارد کنید. و روی گزینه CONTINIUE کلیک نمایید.

url prefix در سرچ کنسول

برای این که به گوگل ثابت کنید این وبسایت برای شماست، خود گوگل یک روش پیشنهادی دارد و آن استفاده از فایل HTML است. این فایل را خود گوگل به شما می‌دهد و لازم است آن را دانلود کرده و سپس به پنل هاست خود بروید، و در قسمت > File Manager  Public_ html فایل مربوط را آپلود نمایید. مجدد به سرچ کنسول بازگردید و روی VERIFY کلیک کنید.

به همین سادگی دسترسی سرچ کنسول شما فراهم شد.

 

درآمد یک سئوکار

اگر یادتان باشد در مقاله حداقل و حداکثر درآمد طراحی سایت گفتیم که عدد دریافتی شما به عوامل مختلفی بستگی دارد. در سئو نیز همین است. اگر شما دائما در مورد آپدیت‌های گوگل مطالعه نکنید و هر روز به دنبال کسب تجربه و مهارت نباشید، حتما درآمد اندکی به دست می‌آورید. برخی از کارفرمایان برای سئوی سایت خود ماهانه ۶ میلیون تومان هزینه می‌کنند. طبیعی است که با همچین عددی نه می‌توان انتظار رسیدن به صفحه اول گوگل را داشت و نه می‌توان از سئوکار آن توقع مهارت و حرفه‌ای بودن داشت. پس همیشه در حال یادگیری باشید تا به آن سطح رفاهی که از این کار انتظار دارید، در طول زمان، دست یابید.

 

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم تا یک آموزش جامع و کامل دربارۀ سئو برای شما همراهان آماده کنیم و اطلاعاتی کاربردی را در اختیارتان قرار دهیم. قطعا کسانی که تا انتها این درسنامه را مطالعه کردند، نتیجه‌اش را در کار خود خواهند دید.

شما در این مقاله با سئو و انواع آن، افزونه‌های سئو، سئو محتوا، هاست و دامنه و همین طور رپورتاژ آگهی و نصب سرچ کنسول آشنا شدید. امیدواریم مطالب برای شما مفید واقع شده باشند.

سئو یک دریایی است که شناگران ماهر زیادی ندارد یا بهتر است گفت نجات غریق ندارد. دنیای سئوکاران بسیار کم‌تعداد است؛ زیرا افراد زیادی به آموختن این هنر و مهارت اقدام می‌کنند، اما در میانه راه می‌روند و آن تعدادی هم که هستند شاید چندان مسلط به کار نباشند. پس باید با چشمانی باز به سراغ سئوکار رفت. اگر شما یک کارفرما هستید و سایت‌تان نیاز به سئو دارد، حتما با سئوکاران و یا آژانس‌های دیجیتال مارکتینگی روبه‌رو شده‌اید که قیمت‌های بسیار عجیب و غریبی پیشنهاد می‌دهند برای اینکه شاید سایت شما را به صفحه اول گوگل برسانند.

شرکت دیجیتال مارکتینگ آرمین رسانه، تمام تلاش خود را کرده است تا رضایت مراجعه‌کنندگان را به دست بیاورد و با انجام کار درست و هزینه مناسب سایت شما را به صفحه اول گوگل و سه لینک ابتدایی آن برساند. فقط کافیست با ما تماس بگیرید.

شما می‌توانید سؤالات خود را زیر همین پست بنویسید تا پشتیبانان ما به آن‌ها پاسخ دهند.

از اینکه تا انتهای این مجلۀ آموزشی با ما همراه بودید، صمیمانه سپاسگزاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شرکت طراحی سایت